Η Metal3D

Η εταιρεία Metal3D Α.Β.Ε.Ε. έχει την έδρα της στην Μάνδρα Αττικής, στο 26ο χλμ της Π.Ε.Ο.Α.Θ και λειτουργεί μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ν. ΜΠΑΖΙΓΟΣ ΑΒΕΕ.

H Metal3D ιδρύθηκε το 2019 για να εισάγει πρώτη στην Ελλάδα την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στοχεύει σε όλο το φάσμα της κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων με μεθόδους Προσθετικής Κατασκευής (Additive Manufacturing) μαζί με τις αναγκαίες σύγχρονες τεχνικές κατεργασίας/φινιρίσματος ακόμα και για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές.

Επίσης, αναπτύσσει την αναγκαία τεχνογνωσία που απαιτείται για την εφαρμογή της μεθόδου της τρισδιάστατης εκτύπωσης στον τομέα της κατασκευής καλουπιών για μηχανές έκχυσης (Injection Molding), προκειμένου να προσφέρει ανταγωνιστικές ολοκληρωμένες υπηρεσίες –με έμφαση στην ταχύτητα κατασκευής του καλουπιού με 3d printing- στην παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων μικρών σειρών ή/και δειγμάτων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από το Μανόλη Μπαζίγο και το Νίκο Εφεντάκη στην οποία και κληροδότησαν τη μακρόχρονη εμπειρία τους στη λειτουργία ΜΜΕ στον κλάδο της βιομηχανικής παραγωγής καλουπιών κι εξαρτημάτων ακρίβειας.