Μέταλλα 3D Εκτύπωσης

Έτοιμα και σε αναπτυξη

amp template

Τo Desktop Studio+ μπορεί να κατασκευάσει μεταλλικά εξαρτήματα από τα παρακάτω υλικά:


Υλικά έτοιμα προς Χρήση:

  1. 17-4 Ανοξείδωτο 17-4 PH είναι ένας χάλυβας σκλήρυνσης που χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με ήπιο διαβρωτικό περιβάλλον και απαιτήσεις υψηλής αντοχής.
  2. 316L stainless steel. Με χαρακτηριστική την αντοχή στη διάβρωση και την απόδοση σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, το 316L είναι ένας πλήρως ωστενιτικός ανοξείδωτος χάλυβας ιδανικός για σκληρά περιβάλλοντα.

Υλικά σε Ανάπτυξη:

Alloy 625 είναι ένα κράμα με βάση το νικέλιο που χαρακτηρίζεται από την σκληρότητα και την αντοχή στην τριβή καθώς και την απόδοση του σε υψηλές θερμοκρασίες, καθιστώντας το κατάλληλο για τα πιο ακραία περιβάλλοντα.  Εφαρμογές:  Μηχανές αεριωθουμένων, Ναυτικές εφαρμογές, υποβρύχια, αεροδιαστημική, εφαρμογές ακραίου περιβάλλοντος, πυρηνικοί αντιδραστήρες, υποκατάστατο χάλυβα εργαλείων, ταχεία αλλαγή θερμοκρασίας, εφαρμογές θερμικής επεξεργασίαςH13 tool steel. Χαρακτηρίζεται από την σκληρότητα και την αντοχή του στην τριβή. Το H13 είναι ένας χάλυβας εργαλείων θερμής εργασίας με εξαιρετική θερμική σκληρότητα, αντοχή στη θερμική κόπωση και σταθερότητα στη θερμική κατεργασία. Εφαρμογές: Μήτρες εξώθησης, καλούπια injection, μήτρες θερμής σφυρηλατησης, ένθετα χυτοπρεσσαριστών καλουπιών.


AISI 4140. Ένας από τους πιο ευπροσάρμοστους χάλυβες άνθρακα, το 4140 χαρακτηρίζεται από την ισχύ του, την υψηλή αντοχή στην κόπωση, στην τριβή και την κρούση, καθιστώντας το ένα ατσάλι γενικής χρήσης για βιομηχανικές εφαρμογές. Εφαρμογές: Ιδιοσυσκευές κι καλίμπρες, εξαρτήματα αυτοκινήτων, Βίδες / παξιμάδια, Γρανάζια, Χαλύβδινοι σύνδεσμοι.

Χαλκός. Χαρακτηρίζεται από την ηλεκτρική, θερμική αγωγιμότητα και την ολκιμότητα του. Ο χαλκός είναι ιδανικός για ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, υδραυλικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές απαγωγής θερμότητας. Εφαρμογές: Ηλεκτρικός εξοπλισμός, εναλλάκτες θερμότητας, υδραυλικά, , Μαγειρικά σκεύη, Ηλεκτρόδια EDM