Νέα - Άρθρα - Εκδηλώσεις

Συνέντευξη του C.E.O. της Metal3D ΑΒΕΕ, Νίκου Εφεντάκη, στο περιοδικό Moulding

13/8/2020

"Όσο ακόμα δραστηριοποιούμουνα στον κλάδο της παραγωγής πλαστικών injection, αντιμετώπιζα καθημερινά την αυξανόμενη ανάγκη για γρηγορότερη εισαγωγή προϊόντων στην αγορά και τη διαρκή συρρίκνωση των σειρών παραγωγής. Η ευελιξία στην παραγωγή είχε μετατραπεί σε έναν κρίσιμο παράγοντα κι η Προσθετική Κατασκευή εμφανιζόταν ως ικανή να καλύψει αυτήν την ανάγκη."

Άρθρο του Remi Eriksen, CEO του κορυφαίου νηογνώμονα DNV-GL σχετικά με το μέλλον της Ναυτιλίας.

Nikos Efentakis 28/4/2020

«Η ίδια η Ναυτιλία, τα πλοία, η υποδομή και τα συστήματα που τα συνδέουν θα μπορούσαν να αλλάξουν σημαντικά. Φυσικά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς και τις διαρθρωτικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό. Αλλά, σήμερα δεν είναι ένα πεδίο που θα κυριαρχεί ο φόβος και η απαισιοδοξία. Είναι μια πρόσκληση για την περιέργεια, την καινοτομία και τις ευκαιρίες.»

Τρισδιάστατη Εκτύπωση Ενθέτου Καλουπιού Injection από υλικό Η13 (Orvar)

Nikos Efentakis 21/3/2020

Εφαρμογή της τρισδιάστατης εκτύπωσης μετάλλων στην κατασκευή καλουπιών injection ολικής βαφής

Φρανκφούρτη, Formnext 2019, Desktop Metal. Η Metal3D παρουσιάζει 3D τυπωμένα ένθετα καλουπιών.

Nikos Efentakis 20/11/2019

Στην Formnext 2019, στο περίπτερο της εταιρείας Desktop Metal, όπου παρουσιάζονταν οι νέοι τρισδιάστατοι εκτυπωτές μετάλλων της, υπήρχε μια εκτεταμένη παρουσίαση σημαντικών εφαρμογών της χρήσης των εκτυπωτών της. Η Metal3D είχε προσκληθεί να παρουσιάσει τις εφαρμογές της στην κατασκευή καλουπιών έγχυσης (Molds for Injecti0n Molding)