Περιγράψτε μας την εφαρμογή που σας απασχολεί.

Ένα εξάρτημα ή ακόμα περισσότερο ένα συγκρότημα εξαρτημάτων που έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται με τις παραδοσιακές μεθόδους, έχει ήδη ενσωματώσει όλους τους συμβιβασμούς της επιλεγμένης διαδικασίας παραγωγής, τόσο στη λειτουργικότητα, όσο και στην αισθητική και στη διαδικασία συναρμολόγησης.

Σε αυτή την περίπτωση, η αξιοποίηση της τρισδιάστατης εκτύπωσης προσφέρει οριακά μόνο πλεονεκτήματα.

Η βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της 3D Εκτύπωσης προϋποθέτει την ενσωμάτωσή της από τα αρχικά στάδια στο σχεδιασμό ή ανασχεδιασμό των προϊόντων σας.

Στα πρώτα αυτά βήματα της τρισδιάστατης εκτύπωσης, υποχρέωση όσων δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο είναι να βοηθήσουν την ανάπτυξή του.

The Technical Department of Metal3D has the necessary know-how and the determination to provide you with all the necessary information and technical directions to help you integrate the possibilities of 3D printing in the design of your products.

Περιγράψτε μας την εφαρμογή σας, στείλτε μας προδιαγραφές και σχέδια, κι εμείς θα σας πούμε τη γνώμη μας χωρίς καμία δική σας υποχρέωση.

Όλες οι πληροφορίες και τα μοντέλα που θα μας αποστείλετε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον σκοπό που μας τα παραχωρήσατε, θα είναι διαθέσιμα μόνο σε στελέχη της εταιρείας μας τα οποία καλύπτονται με υποχρέωση εμπιστευτικότητας και θα καταστραφούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνία με εσάς ή και νωρίτερα μόλις μας το ζητήσετε.

(προαιρετικό)

Ανεβάστε όλα τα σχετικά με το έργο σας έγγραφα (μέγιστος αριθμός 5 αρχεία). Μπορούμε να επεξεργαστούμε αρχεία 3d μοντέλων (.stp, stl, .igs, .ply, .3mf, .prt, .sldprt, .catpart, .stp. .step, .model), συμπιεσμένα (.zip, .7z, .tar) κι έγγραφα (.pdf, .docx, .xlsx, .pptx). Μέγιστο μέγεθος αρχείου 50MB.

Nr
Όνομα Αρχείου
1
2
3
4
5

Αυτά τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Στη Metal3D ΑΒΕΕ δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ατομικότητα των επισκεπτών. Τα προσωπικά στοιχεία που μας εμπιστεύεστε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία της συγκεκριμένης αίτησης σας, απολύτως σύμφωνα με την Πολιτική Ατομικότητας μας και τα αμοιβαία νόμιμα συμφέροντα. Έχετε πάντα το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή όλων των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή.